Duna: Pjesa e Dytë

8.31 2024
Ndiqni udhëtimin mitik të Paul Atreides ndërsa ai bashkohet me Chani dhe Fremen ndërsa është në një rrugë hakmarrjeje kundër komplotistëve që shkatërruan familjen e tij. Duke u përballur me një zgjedhje midis dashurisë...

Kung Fu Panda 4

7.13 2024

Godzilla x Kong: The New Empire

6.70 2024

외계+인 1부

7.10 2022

Le salaire de la peur

5.82 2024